21 / 08 / 2022

Відкрита міжнародна конференця в м. Хасселт (Бельгія)

21 серпня 2022 року Наталія Володимирівна Родіна провела відкриту міжнародну конференцію в м. Хасселт (Бельгія) на тему: «Здорова психіка – основа життя людини».

На новій конференції відомого психолога, вченого, дослідника свідомості та керівника Міжнародного Центру розвитку особистості – Родіної Наталії Володимирівни взяли участь понад 100 чоловік. На конференцію приїхали студенти Міжнародного Центру з багатьох країн Європи та США, і, звичайно, багато нових учасників, які відвідали семінар Наталії Родіної вперше.

 

Слухачам відкривались унікальні знання сучасної науки про психіку і тонкі енергетичні поля людини і простору планети, а також основи квантових процесів формування дійсності. Тема викликала значний резонанс серед глядачів і підняла широке коло різнопланових питань, особливо серед нових слухачів — не тільки на тему здорової психіки, але й здоров'я людини в цілому, сімейних відносин, різноманітних життєвих ситуацій та надання допомоги іншим людям. Наталія Володимирівна детально відповідала на всі питання, а також дала індивідуальні рекомендації щодо життєвих ситуацій слухачам, які просили поради.

Як і всі семінари та заходи Міжнародного Центру розвитку особистості, конференція проходила в дуже теплій та дружній атмосфері. Завдяки потужній енергії любові, що йшла від вчителя і керівника Центру – Наталії Володимирівни, слухачі отримали не тільки найвищі знання, а головне — заряд гармонії, енергії спокою, любові, радості і прийняття. Наприкінці конференції учасники зазначили, що окрім знань, вони отримали психологічну підтримку, душевний спокій та підтримку своїх внутрішніх сил.

У заключній частині конференції студенти Наталії Володимирівни поділилися своїми історіями та враженнями від навчання в Центрі – кожен розповів свою дивовижну історію зустрічі з викладачем та про те, як навчання Наталії Володимирівни докорінно змінило їх життя на краще. Тепер вони живуть щасливі життя і хочуть поділитися своїм досвідом з іншими.

Традиційно конференція закінчилася загальною фотосесією і дружнім спілкуванням учасників. Студенти з нетерпінням чекають понеділка, щоб продовжити навчання на курсах Наталії Володимирівни, а нові студенти, які мають бажання навчатися і отримати ще більше унікальних знань, будуть готуватися до онлайн-навчання на Базовому курсі.