01 / 10 / 2023

У неділю 1 жовтня 2023 р. Наталія Володимирівна Родіна провела міжнародну науково-практичну конференцію «Трансформація психіки у сучасному світі» у м. Кишинів

У неділю 1 жовтня 2023 р. Наталія Володимирівна Родіна провела міжнародну науково-практичну конференцію «Трансформація психіки у сучасному світі» у м. Кишинів, Республіка Молдова. На конференцію приїхали учні Міжнародного центру розвитку можливостей свідомості із десятків країн світу. Загалом конференцію відвідали понад 300 учасників.

Наталія Володимирівна розкрила слухачам унікальну інформацію з галузі сучасної науки про мозок та психіку людини, про зміни поточного етапу планетарного життя та майбутні зміни у світі. Було дано практичні рекомендації про те, як пристосуватися до трансформацій життя планети, щоб пройти цей непростий етап, зберегти та підтримати своє здоров'я та благополуччя життя. Також Наталія Володимирівна відповідала на запитання учасників.

Після лекційної частини були короткі виступи членів президії Міжнародного центру Наталії Володимирівни – професора, доктори та кандидати наук, керівники молодіжного та оздоровчного спрямування, дитячого центру «Санлайт» та Міжнародної онлайн-школи «Діти майбутнього». Кожен коротко розповів про свій напрям роботи та побажав учасникам плідної роботи на навчальних курсах конференції наступного тижня.

Програму конференції прикрасили виступи талановитих артистів – заслуженої артистки України Наталії Лановенко та заслужених артистів Республіки Молдова, молдавського гурту «Акорд». Душевні пісні та чудова музика доповнила зустріч піднесеними та радісними емоціями.

Завершився захід промовою та побажаннями Наталії Володимирівни, та груповою фотосесією з учасниками зустрічі. А після завершення на всіх чекав легкий фуршет і живе спілкування один з одним у неформальній обстановці.

https://youtu.be/0orQjjo9Zlk