26 / 06 / 2024

ЧЕРВНЕВИЙ ТЕЛЕМОСТ У ПРИБАЛТИЦІ

Кохання, турбота, взаємна повага, висока етика та культура – природна частина кожної духовної людини. Це те, що виховав в нас наш Учитель – Наталія Володимирівна Родіна.

Разом ми ВСЕ!!

 

22 червня у Ризі відбулася перша спільна зустріч студентів країн Балтії, наповнена любов'ю та дружбою, яку ми набули за ці роки.

 

Створення маленьких спільнот почалося в Естонії вже 4 роки тому. Минулого року ми також почали набір студентів у Латвії та Литві. Цей процес об'єднав людей у приємну компанію друзів, де кожен почувається частиною однієї великої міжнародної команди.

 

56 студентів взяли участь у нашому великому заході.

Головною частиною зустрічі стала ексклюзивна телепередача із нашим Вчителем Наталією Володимирівною.

Дуже глибока, щира і серйозна інформація, якою поділився з нами Вчитель, дала нам волю і сміливість рухатися вперед упевнено та з прямою спиною обраним шляхом. Наталія Володимирівна особливо наголосила, що ми маємо бути єдиними та дбайливими один до одного в наших маленьких країнах, і щоб ми були однією спільнотою.

 

Також у нас була можливість отримати відповіді на запитання, які виникли під час конференції.

Завершили зустріч спільною вечерею та відпочинком, де люди змогли краще впізнати один одного.

 

Ми від щирого серця вдячні Творцю, Вчителю Наталії Володимирівні Родіній та всій спільноті зі всього світу за цю унікальну можливість навчатися, розвиватися та йти шляхом Божественного розвитку.

 

22.06.2024 Еда Хаббу