10 / 07 / 2023

9 липня Наталія Володимирівна Родіна провела відкритий онлайн семінар у Zoom для нової аудиторії (не учнів Центру) на тему «2023: Нова реальність. Як жити далі?"

Головними цілями онлайн зустрічі були:
- допомогти людям розібратися у змінах, що відбуваються в житті планети та кожної людини: які їх завдання, у чому їх причини, і як до них адаптуватися – прискорений час та втілення думок, зміни людських тіл та процесів відновлення і підтримки здоров’я, нові вібрації планети та їх вплив на свідомість та самопочуття людей, планетарні та соціальні катаклізми.
- сформувати правильне їх розуміння: без страху та паніки, а з розумінням та усвідомленим ставленням;
- дати знання та розуміння як створити впевненість у майбутньому, засновану на знаннях та відкритих внутрішніх можливостях власної природи та енергетичних здібностях; як розвинути вміння зберігати психоемоційну стійкість при зовнішніх та соціальних потрясіння; та як сформувати стійкість та захист для себе та свою сім'ю від впливу зовнішнього середовища та негативних наслідків цих глобальних трансформацій.

 

Основну частину семінару Наталія Володимирівна присвятила розборам питань учасників, пояснюючи їм тему семінару на прикладах їхніх власних ситуацій, та надаючи необхідні рекомендації щодо вирішення їхніх життєвих проблем та труднощів, та поради щодо подальшого розвитку та покращення життя.

Наталія Володимирівна розповіла про те, як відбувається навчання у Міжнародному центрі розвитку особистості, як відбувається відбір на курси та енергетична підготовка до нового стану життя, та про результати учнів Центру.

Для тих, хто відчуває свою готовність до такої роботи над собою, освоєння сакральних практичних методик і розкриття нових здібностей, які зараз стали життєво важливими, відкрилася реєстрація на навчання на Базовому курсі розвитку свідомості - до 21 липня.
Найближча група Базового курсу «Енергія нового життя» проходитиме онлайн з 24 по 28 липня.

За більш детальною інформацією звертайтесь за телефонами:
Україна: +38 (096) 210-72-99 (Viber, WhatsApp, Telegram)
Інші країни: +39 (389) 146-05-31 (Viber, WhatsApp, Telegram)