15 / 05 / 2023

14 травня Наталія Володимирівна Родіна провела відкриту онлайн-зустріч у Zoom для широкої аудиторії (не учнів Центру). Це був відкритий семінар на тему «2023: Нова реальність. Як жити далі?"

14 травня Наталія Володимирівна Родіна провела відкриту онлайн-зустріч у Zoom для широкої аудиторії (не учнів Центру). Це був відкритий семінар на тему «2023: Нова реальність. Як жити далі?"

Наталія Володимирівна розкрила важливі знання про те, які планетарні трансформації зараз відбуваються і як вони впливають на життя людства та кожної людини, чого чекати у найближчому майбутньому та як правильно пройти ці трансформації.

Учасники зустрічі отримали знання та рекомендації про те, як адаптуватися до:
- змінам у структурі фізичного тіла і ДНК людини;
- новим процесам одужання та лікування;
- прискореного часу;
- швидшому втіленню думок – матеріалізації реальності;
- руйнівним соціальним процесам та природним катаклізмам;
- сильнішому впливу енергій та думок людей один на одного і на життєві події та способи захистити себе від руйнувань та негативних впливів.

А головне, слухачі сформували розуміння, що може їм допомогти пройти цей непростий період життя планети та як захистити себе та свою сім'ю.

Наталія Володимирівна також відповідала на запитання учасників семінару та надавала поради та рекомендації щодо вирішення особистих життєвих ситуацій.

Також слухачі дізналися докладніше про навчання в Міжнародному центрі розвитку особистості, як складена програма, які можливості та здібності відкривають учні та яких результатів досягають у своєму житті.

Ті люди, хто відчуває свою готовність до такої роботи над собою, розвитку та розкриття нових здібностей, які зараз стали життєво важливими, можуть подати заявку на навчання на Базовому курсі розвитку свідомості до 21 травня та навчитися сакральним практичним методикам.

Найближча група Базового курсу «Енергія Нового життя» проходитиме онлайн із 22 по 26 травня.

За більш детальною інформацією звертайтесь за телефонами:
Україна: +38 (096) 210-72-99 (Viber, WhatsApp, Telegram)
Інші країни: +39 (389) 146-05-31 (Viber, WhatsApp, Telegram)