14 / 04 / 2024

14 квітня 2024 року Наталія Володимирівна Родіна провела в Молдові, місті Кишинів, міжнародну науково-практичну конференцію «Парапсихологія - наука майбутнього».

14 квітня 2024 року Наталія Володимирівна Родіна провела в Молдові, місті Кишинів, міжнародну науково-практичну конференцію «Парапсихологія - наука майбутнього». Разом з відкриттям конференції відбулася презентація нової книги Наталії Володимирівни: "Істинознання. Книга 2".

Понад 350 осіб з 53 країн світу взяли участь у конференції Міжнародного центру розвитку свідомості. Захід такого формату є дуже знаковою подією, адже в ньому могли взяти участь не лише студенти Центру, а й нові учасники, які вперше мали можливість особисто відвідати лекцію всесвітньо відомого парапсихолога, науковця та академіка Наталії Родіної.

Наталія Володимирівна розкрила слухачам унікальні знання про науку майбутнього - парапсихологію, яка стане основою нашого життя в найближче десятиліття. Знання, які викладає Наталія Родіна у Міжнародному центрі розвитку можливостей свідомості, є не лише унікальними та передовими, а й вкрай необхідними для нового етапу життя планети. Наталія Володимирівна поділилася важливими аспектами освоєння науки парапсихології та основними напрямками її практичного застосування. Після основної лекційної частини, керівник Центру відповідала на запитання учасників конференції, розкриваючи ще більше подробиць.

У другій частині заходу відбулася презентація нової книги Наталії Володимирівни Родіної «Істинознання. Книга 2». Це джерело знань було написано насамперед для учнів, які практикують методики Наталії Родіної, і для майбутнього покоління – тим людям, які незабаром мають жити у нових реаліях та будувати новий світ. Знання, розкриті в книзі, розраховані на підготовлених людей, які розуміють відповідальність використання цих серйозних методик і вміють застосувати їх у практичному життєвому досвіді. Вони були дані Наталією Володимирівною у цій книзі для того, щоб підготувати людей до нового етапу життя та дати інструменти створення нової конструктивної реальності нашого світу.

Урочиста презентація відбулася за участю молодших учнів: дітей, які навчаються у Міжнародній школі «Діти майбутнього» – ще одному проекті Наталії Родіної. Гості конференції побачили також відео розповідь про книгу. І сама Вчитель поділилася історією її написання, а також побажанням і рекомендаціями про те, як працювати з цим практичним посібником.

Музичним подарунком Наталії Володимирівні став виступ талановитого молдавського гурту «Люме» – Сергія та Ірини Ковальських. Душевний вокал чудових артистів посилив піднесений настрій учасників конференції та подарував усім позитивні емоції.

Загальна фотосесія завершила конференцію, після чого учасники зустрічі змогли поспілкуватись у неформальній атмосфері за фуршетом, а учні отримали можливість придбати книгу з пам'ятним автографом та побажанням Наталії Володимирівни. Тепер це унікальне джерело знань розійдеться світом за допомогою чистих і спрямованих душ учнів визначного духовного Вчителя – Наталії Володимирівни Родіної – щоб вже найближчому майбутньому посіяти насіння духовності та нової філософії в душах мільйонів людей по всій планеті та дати плоди у вигляді нового прекрасного життя!